Večiti sanjaju srpsko finale LŠ

Izvor: OkRadio.rs, 31.Maj.2013, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Večiti" sanjaju srpsko finale LŠ

U petak u Beogradu počinje finalni turnir Lige šampiona za vaterpoliste, na kojem će učestvovati Partizan i Crvena zvezda. Fajnal-for na Banjici otvoriće sedmostruki šampion Evrope Partizan koji će u derbiju polufinala igrati protiv dubrovačkog Juga od 17:00. U drugom polufinalu od 20:15 časova sastaće se Crvena zvezda i Barseloneta, španski tim koji ima verovatno najmanje šanse da osvoji titulu šampion Evrope. Treneri ekipa učesnica fajnal-fora Lige šampiona u vaterpolu poručili su da očekuju spektakl na Banjici i istakli da svi imaju šanse za osvajanje trofeja. Kapiten Crvene zvezde Andrija Prlainović rekao je da će duel sa Barselonetom odlučiti...
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crvena zvezda protiv Juga za evropsku titulu

Izvor: Danas, 01.Jun.2013, 09:21

Protiv rivala sa kojim su počeli evropsku avanturu crveno-beli će u subotu (20.15, RTS) u najvažnijem meču u klupskoj istoriji završiti jednu neponovljivu sezonu. Nakon duple krune u domaćim okvirima vaterpolisti Crvene zvezde došli su samo na korak do evropske titule.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.