Tores se vraća nakon povrede

Izvor: Sportske.net, 14.Mar.2017, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tores se vraća nakon povrede

Teško i mučno je bilo gledati Toresa i njegov pad, mnogi su mislili da mu je karijera gotova. Ipak, vrlo brzo se vraća na teren.

Fernando Tores nas je sve uplašio u utakmici Atletiko Madrida i Deportiva iz La Korunje.

 Doživeo je stravičan pad tokom utakmice, mnogi su mislili da mu je karijera ugrožena, ali se on veoma brzo vratio treninzima.

Sada bi trebalo da bude u sastavu za duel protiv Leverkuzena večeras u okviru revanš meča osmine >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << finala Lige šampiona.

Pored njega, pitanje je da li će na meču biti Gameira koji je propustio prethodni duel u Primeri protiv Granade u pobedi od 1:0, dok su Gabi i Filipe Luis povređeni.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tores i Savić u timu za Bajer

Izvor: B92, 14.Mar.2017

Fudbaleri Atletiko Madrida Fernando Tores i Stefan Savić će biti u ekipi Dijega Simeonea, z ameč sa Bajer Leverkuzenom...Španac je doživeo povredu glave na meču sa Deportivnom početkom meseca, dok je crnogorski fudbaler slomio nos na meču sa Granadom u subotu...Tores i Bergantinos sudarili su...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.