Tadić ljut posle Reala, evo i zbog čega!

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2019, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić ljut posle Reala, evo i zbog čega!

Srbin imao razloga za nezadovoljstvo.

Fudbaleri Ajaksa sinoć su poraženi u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona protiv Reala, Madriđani su ostvarili pobedu u Amsterdamu od 2:1.

Holanđani su se pokazali u prilično dobrom svetlu, čak su i prvi postigli gol, ali je isti poništio glavni sudija Skomina.

U centru pažnje se našao reprezentativac Srbije Dušan Tadić koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je, po proceni Slovenca, bio u ofsajdu kod udarca Taljafika, ali Srbin smatra da odluka nije bila dobra.

"Nije tačno da sam blokirao golmana. Šta je trabalo da radim, nisam mogao da se sklonim sa terena. Mislim da je gol bio regularan", kazao je Srbin nakon meča.

Veliku kontroverzu podigao je i kapiten "Kraljevskog kluba" Serhio Ramos koji će vrlo verovatno snositi ogromne posledice.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.