Rio Ferdinand: Kristijano, brate, vidimo se uskoro!

Izvor: Blic, 20.Dec.2012, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rio Ferdinand: Kristijano, brate, vidimo se uskoro!

Voljom žreba za osminu finala Lige šampiona odlučeno je da se, pored ostalih, sastanu Real Madrid i Mančester junajted, što je oduševilo štopera engleskog tima Rija Ferdinanda.

"To, Madrid! Kakve će to samo dve utakmice da budu! Kristiajno, vidimo se uskoro, brate!", napisao je Ferdinand na Tviteru.

Kristijano Ronaldo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zvezda madridskog Reala koji će biti domaćin prvog meča 12, 13, 19. ili 20. februara, proveo je šest sezona u Mančester junajtedu. Za to vreme je odigrao 292 utakmice, bio strelac 118 pogodaka, a sa klubom sa "Old Traforda" osvojio je tri titule u Premijer ligi, jedan FA kup, dva Liga kupa, jedan Komjuniti šild, jedan trofej Lige šampiona i, iste te 2008. godine, FIFA klupsko prvenstvo sveta.

Povezane vesti: Van Nistelroj: Kako da navijam za nekog u duelu Reala i Junajteda? Butragenjo: Ronaldo je profesionalac, daće sve od sebe da Real eliminiše Junajted Kakav žreb! Milan - Barsa, Arsenal - Bajern, Real Madrid - Mančester junajted! Ronaldo ekskluzivno za Blic: Čekam Barselonu u finalu Lige šampiona Ronaldo: Ne treba dramiti zbog poraza od Borusije
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Manchester United

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ronaldo: Neću se radovati ako dam gol Junajtedu

Izvor: MozzartSport.com, 21.Dec.2012, 13:13

Žreb u Nionu spojio je Real Madrid i Mančester junajted. Kristijano Ronaldo (27) vraća se na Old Traford, gde je proveo šest godina i osvojio sve što se osvojiti može, pre nego što se 2009. godine otisnuo u Kraljevski klub. “Neću se radovati ukoliko postignem gol Mančester junajtedu”, rekao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.