Real i Šahtjor bez prednosti na revanš

Izvor: Politika, 14.Feb.2013, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real i Šahtjor bez prednosti na revanš

MADRID – Fudbaleri Reala iz Madrida i Šahtjora bez prednosti odlaze na revanše osmine finala Lige šampiona pošto u prvim mečevima nisu uspeli da steknu prednost na domaćem terenu.

U velikom derbiju na "Santjago Bernabeu" Real i Mančester Junajted igrali su nerešeno 1:1, dok je u Donjecku Šahtjor ispustio pobedu nad Borusijom Dortmund - 2:2.

Dva velikana svetskog fudbala u Madridu su demonstrirala >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << "ratničku" igru ne štedeći se nijednog trenutka, a pobeda je mogla da pripadne i jednom i drugom timu. Stvoreno je mnogo povoljnih šansi, međutim, golmani su bili na visini zadatka.

Moglo bi se reći da je Real manje prikazao od očekivanog i njegovi navijači će strepeti na revanšu na Old Trafordu. Posebno je škripalo u odbrani "kraljevskog kluba", što je iskoristio Deni Velbek i već u 20. minutu doneo vođstvo timu Aleksa Fergusona.

Kada je Kristijano Ronaldo doneo izjednačenje činilo se da će doći do preokreta, međutim, gosti su izdržali sve pritiske i više puta opasno pretili.

Na kraju Mančester Junajted je izborio rezultat koji mu daje realne šanse za prolaz u četvrtfinale.

U timu gostiju nije bilo kapitena Nemanje Vidića, a njegovo mesto zauzeo je Džoni Evans.

Šahtjor je kod kuće bio nadomak pobede nad Borusijom, ali je neoprezno primio gol u finišu susreta.

Real Madrid - Mančester Junajted 1.1 (Ronaldo 30 - Velbek 20)

Šahtjor - Borusija Dortmund 2:2 (Srna 31, Daglas 68 - Levandovski 41, Humels 87)

Revanš mečevi na programu su 5. marta.

Tanjug

objavljeno: 13.02.2013.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Real i Šahtjor bez prednosti na revanš

Izvor: Press, 14.Feb.2013

U velikom derbiju na "Santjago Bernabeu" Real i Mančester Junajted igrali su nerešeno 1:1, dok je u Donjecku Šahtjor ispustio pobedu nad Borusijom Dortmund - 2:2...Dva velikana svetskog fudbala u Madridu su demonstrirala "ratničku" igru ne štedeći se nijednog trenutka, a pobeda je mogla da pripadne...

Nastavak na Press...

LŠ: Real i Šahtjor bez prednosti na revanš

Izvor: BanjalukaLive.com, 14.Feb.2013

Fudbaleri Reala iz Madrida i Šahtjora bez prednosti odlaze na revanše osmine finala Lige šampiona pošto sinoć u prvim mečevima nisu uspjeli da steknu prednost na domaćem terenu. U velikom derbiju na "Santjago Bernabeu" Real i Mančester Junajted igrali su neriješeno 1:1, dok je u Donjecku Šahtjor...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.