Otkriven govor Kristijana Ronalda pred finale LŠ

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2018, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriven govor Kristijana Ronalda pred finale LŠ

Šta je to fudbaler Juventusa rekao svojim saigračima iz Reala pred veliko finale?

Kristijano Ronaldo je tri puta uzastopno osvajao Ligu šampiona sa Real Madridom, dokazao se u potpunosti, trenutno je najbolji igrač na svetu i velike su šanse da tu i ostane nakon izbora koji uskoro sledi.

Poznat kao veliki pobednik, Ronaldo je pred utakmicu finala Lige šampiona protiv Liverpula >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << održao govor svojim saigračima.

U Kijevu je u svlačionici istakao sledeće:

"Vreme je da pobedimo, ne da igramo", počeo je on.

"Hajde da trčimo i da se bijemo, a onda i da pokažemo svoj kvalitet. Vredno je umiranja večeras da stvorimo istoriju. Bićemo prvi sa tri uzastopne titule, hajde da igramo, pobedimo i stvorimo istoriju. Hajde!", bile su reči Kristijana Ronalda.

Kao što znate, Real Madrid je pobedom od 3:1 savladao Liverpul u finalu Lige šampiona i tako stvorio istoriju...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.