Izvor: RTS, 11.Maj.2021, 18:22

Odlučujuća borba za finale, Zvezda protiv Igokee

Košarkaši Crvene zvezde i Igokee igraju treći, odlučujući meč za plasman u finale ABA lige. Utakmica se igra u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.
Majstorica u Beogradu donosi odgovor na pitanje ko će se boriti za trofej šampiona regionalnog takmičenja. 

Crvena zvezda je slavila u prvom meču sa 76:61, dok je u revanšu Igokea bila bolja rezultatom 81:68. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Crvena zvezda i Igokea do sada su ukupno odigrali 22 meča, a crveno-beli su slavili 15 puta.
Zvezda na svom parketu ima skor 8-3, ali ne treba zaboraviti činjenicu da je ekipa zvanično najboljeg trenera ABA lige, Dragana Bajića, u ovoj sezoni dva puta savladala Zvezdu.
Utakmica Crvene zvezde i Igokee počinje u 18.30 u dvorani "Aleksandar Nikolić".
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda dobra kad je bilo važno, igraće novo finale ABA lige

Izvor: RTS, 11.Maj.2021

Košarkaši Crvene zvezde, predvođeni sjajnim Dejanom Davidovcem, pobedili su tim Igokee rezultatom 76:53, u odlučujućoj trećoj utakmici polufinala ABA lige i na taj način izborili ulazak u novo finale regionalnog takmičenja. . Majstorica u Beogradu donosi odgovor na...

Nastavak na RTS...

PSŽ - CRVENA ZVEZDA NIJE NAMEŠTENO! Zvanično: Na meču srpskog prvaka u Ligi šampiona nije bilo mutnih radnji VIDEO

Izvor: Kurir, 12.Maj.2021, 16:36

Kancelarija francuskog finansijskog tužilaštva prekinula je istragu povodom navoda da je visoki funkcioner Crvene zvezde pokušao da uplati 5.000.000 evra da će srpski šampion na utakmici sa Pari Sen Žermenom od 30. septembra 2018. godine izgubiti sa pet golova razlike.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.