Milioner sudi finale Lige šampiona

Izvor: TV Arena Sport, 07.Maj.2016, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milioner sudi finale Lige šampiona

Poverenje da sudi finale Lige šampiona 25. maja u Milanu između madridskih rivala Reala i Atletika dobio je Šveđanin Jonas Erikson.

Neke fudbalske sudije zarađuju i do 90.000 evra godišnje, ali to je za Jonasa Eriksona najmanje bitno. Šveđanin je pre nekoliko godina, kada je prodao 15 odsto udela u firmu Sports medija, postao multimilioner.

Na San Siru u Milanu, 28. maja, Šveđanin će imati pune ruke posla, a ujedno će meč za titulu prvaka Evrope biti >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << i najveće dostignuće u njegovoj dosadašnjoj karijeri.

Profesionalac je od 1994. godine i do sada je od značajnijh događaja sudio finale Super kupa Evrope između Ćelsija i Bajerna 2013. godine. Bivši sportski novinar delio je pravdu na Evropskom prvenstvu godinu dana ranije i na Mundijalu 2014.

Prošle godine u finalu Lige šampiona, kada su igrali Juventus i Barselona, Erikson je imao ulogu četvrtog sudije.

Real je dva puta pobedio i jednom odigrao nerešeno kada mu je sudio Erikson, ali je i Atletiko bez poraza kada je Šveđanin bio glavni arbitar. "Jorgandžije" imaju jednu pobedu i remi.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Pratite naše Facebook  i Twitter stranice i saznajte najnovije vesti iz sporta.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na TV Arena Sport...






Povezane vesti

Milioner, a sudi finale Lige šampiona

Izvor: N1 televizija, 07.Maj.2016

Šveđanin Jonas Eriksen biće glavni sudija u finalnom meču Lige šampiona između madridskih velikana Reala i Atletika 28. maja na "San Siru"...UEFA je poverenje ukazala ovom 42-gdišnjem Skandinavcu kojem je "druženje" sa pištaljkom samo hobi...Naime, Eriksen je ekonomski "najnezavisniji" arbitar,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.