MAROTA PORUČIO: Simone Inzagi ostaje trener Intera, on je nedodirljiv

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 21:52

MAROTA PORUČIO: Simone Inzagi ostaje trener Intera, on je nedodirljiv

Neroazuri 10. juna igraju u finalu Lige šampiona.

Izvršni direktor fudbalskog kluba Inter Đuzepe Marota izjavio je danas da će Simone Inzagi i naredne sezone da bude trener Neroazura, prenose italijanski mediji.

 - Inzagi je nedodirljiv. Nikada nije bio u opasnosti, niti smo razmišljali da ga zamenimo. Uspeo je da ojača svoju poziciju zahvaljujući nedavnim nastupima. Inzagi će biti naš trener i naredne sezone, to je 100 odsto zagarantovano. On ostaje - izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Marota.

Inzagi je Inter preuzeo 2021. godine, a pre toga je trenirao Lacio. Inter će do kraja sezone imati priliku da osvoji dva trofeja. Milanski klub će za dva dana igrati sa Fiorentinom u finalu Kupa Italije. Inter će se 10. juna u Istanbulu sastati sa Mančester sitijem u finalu Lige šampiona. Inter je trenutno treći u Seriji A sa 66 bodova dva kola pre kraja šampionata.

Pogledajte kako izgleda Ivana Ikardi Rivero, sestra Maura Ikardija
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.