Juventusu pobeda, Dortmundu nada

Izvor: Mondo, 24.Feb.2015, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventusu pobeda, Dortmundu nada

Po viđenom u Torinu, čeka nas uzbudljiv revanš 18. marta!

Uskoro opširnije...

Neven Subotić je iznenada ispao iz tima, a po pisanju nemačkih medija razboleo se uoči utakmice.

JUVENTUS: Bufon - Evra, Kjelini, Bonući, Lihštajner - Pogba, Pirlo (37. Pereira), Markizio - Vidal (86. Padoin) - Morata, Tevez (89. Koman).

BORUSIJA: Vajdenfeler - Šmelcer, Humels, Papastatopulos (46. Kirh), Pišček (32. Ginter) - Sahin, Gundogan - >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Obamejang, Rojs, Mhitaraijan - Imobile (76. Blažčikovski).

TOK UTAKMICE:

Kraj. Juventus - Borusija Dortmund 2:1

- Borusija je pojačala sa napadima u poslednjim minutima utakmice, videćemo da li će uspeti u nadoknadi nešto da promene.

- Karlos Tevez je prilikom zamene nagrađen ovacijama publike. Zasluženo, imajući u vidu da je bio jedan od najrastrčanijih igrača Juventusa.

- Juventus je mnogo bolji u drugom poluvremenu. Još desetak minuta nade za Borusiju da može da izbegne poraz, mada i sa ovim rezultatom imaju čemu da se nadaju žuto-crni u revanšu u Dortmundu.

- Još dvadesetak minuta do kraja. Borusija deluje kao da je ostala bez snage. Tevez je bio u prilici da postigne treći gol za Juve, ali je njegov šut blokiran.

- Juventus je uspeo da uspostavi kontrolu igre po povratku sa odmora i, za sada, uspešno čuva prednost. U toku je 64. minut.

- Samo četiri minuta po ulasku u igru Kirh je imao šansu za izjednačenje, ali je bio neprecizan. Sa oko 11 metara šutirao je preko gola.

- Na početku drugog poluvremena promena u timu Borusije. Umesto štopera Papastatopulosa u timu je Oliver Kirh, takođe defanzivac.

Poluvreme.

- Drugi gol Juventusa usledio je iznenada, pošto je od izjednačenja Borusija bila ta koja je diktirala tempo igre i imala kontrolu.

- GOL! Juventus ponovo vodi od 43. minuta. Strelac je Alvaro Morata, koji je lako iz prve sproveo loptu u mrežu na ubacivanje Pogbe sa leve strane. Potpuno je usamljen bio napadač domaćih u petercu Borusije.

GOAL!! Juventus 2-1 Borussia Dortmund. Morata Scores! &a href="https://t.co/wXKNUtHwDj">https://t.co/wXKNUtHwDj&/p>— Footy Jokes (@Footy_Jokes) &a href="https://twitter.com/Footy_Jokes/status/570319919998504960">February 24, 2015

&script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

- U 37. minutu Andrea Pirlo je morao da napusti igru zbog povrede. Umesto njega ušao je Roberto Pereira.

- Povreda u ekipi Borusije. Van igre će morati Lukaš Pišček, a umesto njega će ući Matijas Ginter.

- GOL! Borusija je uspela da izjednači u 18. minutu preko Marka Rojsa, koji je iskoristio grešku Đorđa Kjelijina (okliznuo se na oko 22 metra od gola) i lako matirao Bufona.

Juventus 1-1 BVB Reus Goal &a href="https://t.co/YfYdtHSfVV">https://t.co/YfYdtHSfVV

— Footy Jokes (@Footy_Jokes) &a href="https://twitter.com/Footy_Jokes/status/570314363342606336">February 24, 2015&script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">&/script

- GOL! Juventus vodi 1:0 od 13. minuta pogotkom Karlosa Teveza koji je natrčao na "odbitak" posle šuta Alvara Morate iskosa sa leve strane.

Juventus 1-0 Dortmund. Tevez! &a href="https://t.co/xM8bzSv2IK">https://t.co/xM8bzSv2IK

— Footy Jokes (@Footy_Jokes) &a href="https://twitter.com/Footy_Jokes/status/570312561402486785">February 24, 2015&script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

- Domaćin ima inicijativu u prvih 10 minuta.

- Utakmica je počela prilikom za nekadašnjeg napadača Juventusa, Ćira Imobila, koji je snažno šutirao već u prvom minutu, ali preko gola

- Meč sudi Španac Antonio Mateu.

- Navijači Juventusa po običaju su spremili koreografiju:

#JuveBorussia#UCL#TillTheEndpic.twitter.com/mFkwgJbxfN

— Paolo Menicucci (@UEFAcomPaoloM) February 24, 2015
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.