Izvor: RTS, 17.Avg.2020, 11:20

Inter protiv Šahtjora – ko će u finale Lige Evrope

Fudbaleri Intera i Šahtjora u međusobnom duelu odlučiće ko će biti drugi finalista ovofodišnje Lige Evrope. Pobednik će se za trofej boriti protiv Sevilje, koja je u nedelju eliminisala Mančester junajted. Utakmica u Diseldorfu igra se od 21.00 sat, a kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Duel dva nekadašnja osvajača ovog takmičenja odlučiće ko će se sa Seviljom boriti za trofej u Ligi Evrope.

Obe ekipe nalaze >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se u odličnoj formi, obe ekipe takmičenje su započele u Ligi šampiona, a sada imaju priliku da osvoje "utešnu" nagradu.
Šahtjor je svoj jedini trofej u Evropi osvojio upravo u Ligi Evrope, 2009. godine, dok je Inter tri puta bio najbolji u takmičenju tokom devedesetih godina prošlog veka.
Italijanski tim važi za blagog favorita u ovom meču, ali činjenica da se zbog skraćene sezone zbog pandemije koronavirusa igra samo jedan susret - ide na ruku "rudarima" iz Ukrajine.

Inter je u osmini finala eliminisao španski Hetafe, dok je u četvrtfinalu bio bolji od nemačkog Leverkuzena. Šahtjor je do polufinale došao eliminisavši prvo Volfsburg, a potom i ekipu Bazela.
Utakmica na "Merkur špil areni" u Diseldorfu igra se od 21.00 sat, a kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Manchester United

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LEGENDARNI ENGLEZ POSLAO SARKASTIČNU PORUKU IVIĆEVOM VOTFORDU: Skoro je sat vremena na poslu, a i dalje je tu...

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2020

Lineker "motiviše"....Novi trener Votforda Vladimir Ivić (43) stigao je ovog jutra u trening centar londonskog kluba, a već je osetio kakav je pritisak javnosti u Engleskoj...Sevilja je prvi finalista Lige Evrope, a večeras (21.00) u duelu Intera i Šahtjora dobićemo i njenog rivala. Nerazuri su...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Potpuni kolaps Šahtjora – Inter zakazao finale sa Seviljom!

Izvor: B92, 17.Avg.2020

Fudbaleri Intera plasirali su se u finale Lige Evrope, ubedljivom pobedom nad ukrajinskim Šahtjorom rezultatom 5:0...Golove vredne meča za trofej drugog po kvalitetu evropskog takmičenja postigli su Lautaro Martines (x2), Romelu Lukaku (x2) i Danilo D'Ambrozio...Izabranici Antonija Kontea će finale...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.