Izvor: TvojPortal.com, 03.Nov.2011, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gomez bez milosti za Napoli, Real u 1/8 finala

Izvor: pressonline
Bajern Minhen nema nameru da propusti finale ovogodišnje Lige šampiona, koje će se na proleće odigrati na "Alianc areni"!


Bavarci su sinoć pred svojom publikom, u četvrtom kolu grupe A, savladali ekipu Napolija sa 3:2 (3:1) i stigli na korak od plasmana u nokaut fazu elitnog evropskog takmičenja.
Lepo fudbalsko veče u Minhenu, ponovo je obeležila "duga devetka" Jupa Hejkensa, >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Mario Gomez, u ovom trenutku verovatno najbolji napadač na Starom kontinentu. Nemački reprezentativac nije imao milosti za simpatičnu družinu iz Napolija, te je već u prvom poluvremenu, novim het-trikom, praktično sam odlučio pobednika.
Furiozno poluvreme Bavaraca
Nada fudbalera Napolija, bez obzira što su na kraju izborili častan poraz, da bi se sa "Alijanc arene" mogli vratiti sa pozitivnim rezultatom, raspršila se sinoć kao mehur od sapunice već nakon 23 minuta igre, kada je domaćin imao već dva gola prednosti.
U 17. minutu, odbrana gostujućeg tima, je na nekih 16 metara, ostavila previše prostora rasnom strelcu, koji takve poklone nikako ne odbija, jedan lagan lažnjak i snažna realizacija bili su dovoljni za vođstvo četvorostrukog evropskog prvaka.
Nisu se Italijani pošteno ni sabrali, na semaforu je bilo već 2:0. Švajnštajger je dobro centrirao, Gomez je po običaju za dlaku izbegao ofsajd zamku i drugi put savladao nemoćnog De Santisa.
U 42. minutu nakon gužve ispred gola Napolija, Gomez je ponovo na pravom mestu, sačekao je odbitak i postigao i treći gol.
Opsirnije procitajte na ovom linku.

fudballiga sampiona
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.