FOTO: Real poveo iz ofsajda?

Izvor: MozzartSport.com, 28.Maj.2016, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Real poveo iz ofsajda?

Ako je Ramos i bio u nedozvoljenoj poziciji, utisak je da je ona bila veoma mala, odnosno da je ovo ofsajd koji i najbolje linijske sudije nekad ne uoče

Serhio Ramos ponovo je bio koban po Atletiko Madrid u finalu Lige šampiona. Kapiten Reala postigao je gol u 15. minutu duela u Milanu, ali kada se pogleda usporeni snimak deluje da je Ramos bio u ofsajdu.

U trenutku kada Geret Bejl glavom prosleđuje loptu ka Ramosu, defanzivac Reala >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je na petercu u duelu sa Dijegom Godinom i Stefanom Savićem.

Ako je Ramos i bio u nedozvoljenoj poziciji, utisak je da je ona bila veoma mala, odnosno da je ovo ofsajd koji i najbolje linijske sudije nekad ne uoče.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) PROCENITE SAMI: Da li je Real u finalu LŠ postigao gol iz ofsajda?

Izvor: Kurir, 28.Maj.2016

...Kros je izveo slobodan udarac, a Bejl je potom prosledio loptu do Ramosa, koji je zatresao mrežu "kraljevskog kluba"..Igrači Atletika su tražili ofsajd, ali je sudija Mark Klatenburg pokazao na centar..Pogledajte ovu spornu situaciju i procenite sami da li je bilo ofsajda..#UCLFINAL LIVE HERE https://tco/c4gWjyXbFW...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.