Emeri: Oprez, to je Barsa!

Izvor: Sportske.net, 15.Feb.2017, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emeri: "Oprez, to je Barsa!"

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Unai Emeri rekao je da je lep osećaj pobediti Barselonu, ali da njegova ekipa mora da zadrži maksimalnu koncentraciju i bude oprezna u revanšu osmine finala Lige šampiona.

"Velika je motivacija igrati protiv Barselone, ali isto tako i otežavajuća okolnost. Pobeda od 4:0 i način na koji smo igrali ostavljaju dobar ukus u ustima, ali moramo da budemo oprezni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jer imamo da igramo još 90 minuta", rekao je Emeri.

PSŽ je sinoć u Parizu sa 4:0 pobedio Barselonu u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

"Nadigrali smo ih i odigrali smo veoma kompletnu utakmicu. Moramo da pokušamo da zadržimo ovaj nivo koncentracije, jer oni igraju veoma dobro. Veoma sam oprezan što se tiče revanša. Moramo da pokušamo da odigramo na isti način", dodao je on.

Ovo je bila tek druga pobeda Emerija u 24 okršaja s Barselonom, a bivši trener Sevilje i Valensije rekao je da bi njegova ekipa trebalo da preuzme zasluge za sinoćni podvig.

"Kada pobeđujemo, to svi zajedno činimo, a isto je tako i kada gubimo. Sinoćna utakmica utakmica je bila odlična, kako individualno, tako i kolektivno", kazao je on.

Revanš utakmica osmine finala Lige šampiona između Barselone i PSŽ-a igraće se 8. marta.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nove MOZZART kvote: Barsa osvaja Ligu šampiona - 55,00! PSŽ preko noći postao pet puta jači

Izvor: MozzartSport.com, 15.Feb.2017

Imamo novog favorita za titulu prvaka Evrope..Ubedljiva pobeda nad Barselonom, zadovoljavajuća igra i približavanje bukvalno na milimetar do plasmana u narednu fazui takmičenja, uticali su na drastične promene kvota kad je reč o šansama fudbalera Pari Sen Žermena da osvoje Ligu šampiona...Mada...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.