Bane: Ostaje nam da damo sve od sebe

Izvor: TV Arena Sport, 17.Feb.2016, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bane: Ostaje nam da damo sve od sebe

Ivanović žali što je njegova ekipa izgubila koncentraciju u finišu meča protv PSG, ali smatra da "Plavci" imaju šansu da preokrenu rezultat u svoju korist na Stamford Bridžu 9. marta.

Branislav Ivanović, koji je posle povreda Kurta Zume i Džona Terija prekomandovan na poziciju štopera, smatra da je 2:1 u korist Pari sen Žermena rezultat koji pred revanš na Stamford Bridžu 9. marta daje nadu obema ekipama.

Čelsi je u prvom meču osmine finala Lige šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << poražen pogotkom Edinsona Kavanija u 78. minutu.

U finišu prvog poluvremena je Džon Obi Mikel skrenuo slobodan udarac Zlatana Ibrahimovića u sopstvenu mrežu, ali se onda iskupio izjednačujućim golom.

"Došli smo da igramo našu igru. Dali smo gol u gostima i time ostvarili naš cilj, mada je i gol Kavanija za pobedu veoma važan. Ostaje nam da damo sve od sebe kako bismo trijumfovali na svom terenu", rekao je Ivanović posle meča.

Ukoliko vas zanima da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na TV Arena Sport...






Povezane vesti

PSŽ i Benfika sa golom prednosti na revanš

Izvor: Press, 17.Feb.2016

Fudbaleri Pari Sen Žermena savladali su Čelsi 2:1 (1:1) u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona, dok je Benfika bila bolja od Zenita 1:0 (0:0). .          Parižani su protiv engleskog šampiona slavili golovima...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.