Izvor: Nezavisne Novine, 07.Mar.2018, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alves obrisao "sline" od Ronalda

Već smo pisali o nekorektnom potezu Kristijana Ronalda u revanšu osmine finala Lige šampiona njegovog Real Madrida protiv Pari Sen Žermena.

Naime, Portugalac je nezadovoljan sudijskom odlukom pokušao da udari nogom Danija Alvesa. Na njegovu sreću promašio je. Opširnije o tome na OVOM LINKU.

Međutim, ni Alves njemu nije ostao dužan i na poprilično podmukao i gadan način mu je vratio >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << nešto kasnije.

Brazilac je u jednom momentu rukom obrisao nos, a potom je ruku obrisao od Ronalda. Uradio je to tako da Portugalac nije skontao, ali u svakom slučaju to nije ni sportski, a možemo slobodno da kažemo ni ljudski.

Pogledajte video:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Uefa pokrenula disciplinski postupak protiv Pari Sen Žermena

Izvor: Beta, 08.Mar.2018, 18:30

Evropska fudbalska unija (Uefa) pokrenula je danas disciplinski postupak protiv Pari Sen Žermena, pošto su njegovi navijači koristili pirotehniku u revanš utakmici osmine finala Lige šampiona protiv Real Madrida u Parizu.Pari Sen Žermen je u utorak na svom terenu izgubio od Reala sa 1:2 i ukupnim...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.