Izvor: RTV 5, 25.Avg.2012, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popločan Trg u centru Niša (video)

Ovako sada izgleda rekonstruisani deo Trga Kralja Milana ka tvrđavskom mostu. Tri hiljade kvadrata u behaton pločama, i to tačno u dan, kada je i najavljeno da će radovi biti završeni, pred početak niških Filmskih susreta.
Posao u Nišu se nastavlja, kažu u Direkciji za izgradnju grada. Osim što se poslednjih dana užurbano radilo na dodatnom sređivanju centra grada, i ubuduće će se raditi na rekonstrukciji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << užeg i šireg centra grada.
Popoločavanje centralnog gradskog trga koštalo je dvadeset miliona dinara, a sredstva su obezbeđena iz Programa periodičnog održavanja za ovu godinu. 

Nastavak na RTV 5...






Povezane vesti

Divljana prerasta u sportski kompleks (video)

Izvor: RTV 5, 26.Avg.2012, 19:57

Mlade nade srpskog sporta iz Beograda, Niša I drugih gradova Srbije, za narednu sezonu treniraju na obroncima Suve planine, u dečijem odmaralištu divljana.. Ovog leta, popunjen je gotovo svaki krevet u odmaralištu, a Grad Niš planira da Divljanu učini još privlačnijom za sportiste.. Za izgradnju...

Nastavak na RTV 5...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.