Počela prodaja karata za Filmske susrete

Izvor: RadioCity.rs, 17.Avg.2017, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela prodaja karata za Filmske susrete

Zaljubljenici u filmsko stvaralaštvo karte mogu da kupe u prostorijama Turističke organizacije Niša u Voždovoj 7, Obrenovićevoj 38 i u Tvrđavi.
Komplet karata košta 2.000 dinara, a ulaznice za pojedinačne festivalske večeti 400 dinara. Organizatori kažu da je prioritet prodaja kompleta,a da će se pojedinačne karte prodavati samo u slučaju ako se kompleti ne rasprodaju.

Ukoliko ne budu prodati svi kompleti do početka festivala 24. avgusta, pojedinačne ulazniće >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << će se prodavati  po ceni od 400 dinara, ispred ulaza na Letnju pozornicu, od 18 sati.
U NKC-u kažu da su trenutno u prodaji karte za 1. i 5. parter, a da će ulaznice puštati sukcesivno u prodaju kako budu izlazile iz štampe, i dodaju da od danas puštaju u prodaju 3., 4., i 7. parter, a građani će moći da kupe 1.800 karata.

Podsećamo, prošle nedelje je direktor NKC-a Srđan Savić rekao da ovog puta neće više biti besplatnih ulaznica posebno za političare i funkcionere grada, u meri u kojoj je to bilo prethodnih godina, a dokaz za to je i što će 5. parter, kako je rekao tada biti prvi put pušten u prodaju.      
Pogledaj vesti o: Filmski Susreti Niš

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

U prodaji karte za “Naissus fest”

Izvor: JužneVesti.com, 17.Avg.2017

Promocija “Naissus festa” na kojem nastupa i jedan od najtraženijih svetskih di-džejeva Žulijen Ževel biće održana u petak i subotu, 18. i 19. avgusta, na platou ispred “Kalče” od 10 do 16 sati. Tom prilikom, zainteresovani ljubitelji elektronske muzike moći će da kupe karte za festival...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.