Über Life – interaktivni film

Izvor: Filmske.com, 25.Okt.2010, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Über Life – interaktivni film

Spremite se za najzanimljiviju avanturu ove jeseni: ÜBER LIFE – interaktivni film.

ÜBER LIFE je novo ostvarenje producentske kuće Emote (koja vam je poznatija po svom prošlom filmu Beogradski fantom) i to je interaktivni film, na granici između epske fantastike i pc igrica, koji Vas postavlja u aktivnu ulogu filmskog reditelja i pruža vam mogućnost da sami odaberete scene koje želite da pratite, čime utičete na sudbinu glavnog junaka.

Glavnog junaka tumači popularni fantom Milutin Milošević, čije avanture pratimo kroz šumu, pustinju ili grad, u potrazi za izgubljenom dragom i smislom života.

Nastavak na Filmske.com...






Povezane vesti

ÜBER LIFE interaktivni film - 7 dana do premijere

Izvor: NC magazin, 25.Okt.2010

. ÜBER LIFE je novo ostvarenje producentske kuće Emote (koja vam je poznatija po svom prošlom filmu Beogradski fantom) i to je interaktivni film, na granici između epske fantastike i pc igrica, koji Vas postavlja u aktivnu ulogu filmskog reditelja i pruža vam mogućnost da sami odaberete scene...

Nastavak na NC magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Filmske.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Filmske.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.