Zagor brani pećku patrijaršiju

Izvor: Filmske.com, 03.Nov.2010, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagor brani pećku patrijaršiju

Srbi s Kosova dobili su snažnu podršku, jer u pomoć im je pritekao Zagor Te-nej!
U specijalnoj epizodi stripa o junaku iz Darkvuda, koji se u aprilu pojavio u Beogradu u ograničenom tiražu od desetak primeraka, heroj u čijim avanturama su generacije i generacije pomaže dečaku Danilu da spase Pećku patrijašiju!

Sveska pod naslovom ''Spasonosna poruka“, a do koje je došao list ''Danas“, delo je dvojice nepoznatih autora koji su potpisani pseudonimima. Radnja počinje u rano proleće 2010. u Beogradu. Dečak Danilo u školskom dvorištu zatiče starca sa šajkačom i kokardom, koji mu otkriva: ''Šiptari će za sedam dana napasti Pećku patrijaršiju. Podaci su tačni, pripremaju se, a niko mi ne veruje. Trebalo bi javiti tamo.“

Nastavak na Filmske.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Filmske.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Filmske.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.