Za dve nedelje - 100.000 gledalaca! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 09.Dec.2016, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za dve nedelje - 100.000 gledalaca! (VIDEO)

Za samo dve nedelje prikazivanja filma, rediteljski prvenac Nikole Koja pogledalo je 100.000 gledalaca.

Film "Stado" je premijerno prikazan beogradskoj publici 23. novembra, a već od narednog dana deo "Stada" postali su i posetioci u ostalim gradovima Srbije.

Nakon domaće, usledila je i regionalna turneja, pa je publika u Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj i Crnoj Gori imala priliku da se priključi karavanu.

Do sada, urnebesnu komediju je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pogledalo čak 100.000 ljudi!



Izvor: YouTube

“Stado” je urnebesna satirična komedija o životu iza kamere. Često veća drama prethodi filmskoj ili televizijskoj drami koju gledamo. Neizlečivi entuzijasti, slepi za objektivne okolnosti, stavljaju na kocku svoju egzistenciju u želji da naprave veliko umetničko delo.

Ovo je priča koja može biti ispričana na mnogo jezika i u mnogo država, pa čak i u mnogo različitih vremena. Do sjaja i blještavila  crvenog tepiha na svečanoj premijeri ne dolazi se putem posutim ružama, već kompromisima, borbom, pa i paktom sa đavolom, ako je potrebno. Može se reći da je"Stado" zasnovano na istinitoj priči i na priči koja se u ovom trenutku odvija oko nekog sličnog projekta i odvijaće se dok postoje umetnici i dok postoji država.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Film "Stado" videlo 100.000 gledalaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Dec.2016

Za samo dve nedelje prikazivanja filma, rediteljski prvenac Nikole Koja videlo je 100.000 gledalaca, saopštili su danas distributeri...Film "Stado" je premijerno prikazan beogradskoj publici 23. novembra, a već od narednog dana i u ostalim gradovima Srbije...Usledila je i regionalna turneja i projekcije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.