Vudi Alen ponovo u filmu

Izvor: S media, 21.Jun.2011, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vudi Alen ponovo u filmu

Američki glumac i režiser Vudi Alen počeće uskoro sa snimanjem svog novog filma u kome će i sam glumiti, prvi put posle 5 godina.

Vudi Alen kompletirao je glumačku ekipu za svoj novi film "The Bop Decameron", a i sam će ponovo glumiti, prvi put od 2006. godine. U ovom ostvarenju pored sedamdesetpetogodišnjeg režisera glumiće i Alek Boldvin, Penelopa Kruz, Roberto Benini, Džesi Ajzenberg, Džudi Dejvis i drugi. Produkcija komedije počinje 11. jula u Rimu i to je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << prvi film koji će Alen snimati u glavnom gradu Italije.

Alenov film "Midnight in Paris", kojim je otvoren ovogodišnji festival u Kanu, do sada je na blagajnama zaradio 21,8 miliona dolara, a nešto slično se očekuje i od njegovog novog dela.

Bertoluči otvorio 64. festival u Kanu

Vudi Alen u ulozi Vudija Alena

Karla Bruni na filmu! (VIDEO)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.