Vodimo vas u bioskop!

Izvor: Mondo, 13.Jan.2015, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodimo vas u bioskop!

MONDO vam poklanja karte za film "Gospodar venčanja" u okviru manifestacije "Men's night" u Ušću!

Foto: Con film

Ako želite da osvojite karte za veče za "jači pol" u bioskopu Ušće, 14. januara u 20 časova, pošaljite nam email sa svojim imenom, prezimenom i naznakom "Men's night"! Adresa je mondonagrade@wm.rs. Deset najbržih čitalaca osvojiće po dve karte, i biće odmah obavešteni o načinu preuzimanja nagrada.

"Men's night" u Ušću vam, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pored projekcije filma, donosi i brojne poklončiće, ali to ćete već otkriti na licu mesta :)

Urnebesna komedija „Gospodar venčanja“ je priča o Dagu Harisu, simpatičnom, ali društveno asocijalnom mladoženji sa velikim problemom: njegov dan venčanja se opasno približava, a on još uvek nema kuma. Pošto mu je ostalo nešto malo manje od dve nedelje do ženidbe sa devojkom njegovih snova, Dag odlučuje da potraži pomoć od Džimija Kalahana, vlasnika i predsednika firme "Kum d.o.o." – kompanije koja osigurava lažne kumove za venčanja mladoženjama kojima su isti potrebni. Ono što sledi je neverovatna humoristička parada dok njih dvojica pokušavaju da ostvare svoju prevaru, ali i činjenica da se između dve do juče nespojive osobe rađa pravo prijateljstvo.

Glavne uloge utumače Džoš Gad i Kevin Hart, dok u ulozi mlade možemo da pogledamo omiljenu Peni (Kejli Kuoko) iz popularne TV serije "Štreberi".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.