Vodimo vas na film Viktorija i Abdul!

Izvor: Mondo, 21.Sep.2017, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodimo vas na film "Viktorija i Abdul"!

Tri najbrža čitaoca će imati priliku da odgledaju film o poslednjim danima kraljice Viktorije u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center, u četvrtak 21. septembra (danas), u 21.45 časova.

Ako želite da osvojite karte, pošaljite nam privatnu poruku sa svojim imenom, prezimenom i naznakom "Viktorija" na stranici MONDO Magazin! Dobitnike ćemo odmah obavestiti o načinu preuzimanja nagrada.

Film "Viktorija i Abdul" u režiji Stivena Frirsa, svetsku premijeru >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << imao je na ovogodišnjem Festivalu u Veneciji.

Raskošna istorijska drama o poslednjim danima vladavine engleske kraljice Viktorije otkriva neverovatnu istinitu priču o neočekivanom prijateljstvu koje. Kad Abdul Karim (Ali Fazal), mladi službenik, doputuje iz Indije da bi učestvovao na Zlatnom jubileju kraljice Viktorije (oskarovka Džudi Denč), iznenadiće se kad shvati da je osvojio njenu naklonost.

Da li ste upoznali "Džej-Dog" Denč? (VIDEO)

Dok kraljica preispituje stege svoje dugogodišnje pozicije, njih dvoje će sklopiti neverovatan, ali odan savez koji će njen bliski krug ljudi pokušati da uništi.

Kako se prijateljstvo bude produbljivalo, kraljica će početi da uviđa svet koji se menja kroz tuđe oči i s radošću će povratiti svoju ljudskost.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.