Tor (Thor) u domaćim bioskopima od 28. aprila

Izvor: NC magazin, 26.Apr.2011, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tor (Thor) u domaćim bioskopima od 28. aprila

Žanr: avantura
Režija: Kenneth Branagh
Uloge: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgård, Rene Russo, i Entoni Hopkins
Scenario: Ashley Edward Miller, Zack Stentz i Don Payne

U naše bioskope stiže dugo očekivana filmska adaptacija „Tora“, poslednjeg iz Marvelovog sveta legendarnih super heroja koji je inspirisao generacije čitalaca.

Epska avantura "Tor" prostire se u Marvelovom svetu od sadašnjosti na Zemlji preko mističnog carstva Asgarda. U središtu priče je moćni Tor, snažni ali arogantni ratnik čije će nesmotrene radnje ponovo pokrenuti drevni rat. Kao rezultat toga, Tor će biti prognan na Zemlju gde će biti primoran da živi među ljudima. Kad najopasniji zlikovac pošalje svoje mračne snage da zauzmu Zemlju, Tor će shvatiti šta je potrebno da bi se postao pravi heroj.

„Tor“ je priča o mitskom putovanju jednog čoveka: od nadmenog princa kome po pravu rođenja nasleđuje presto, do skromnog super heroja koji će zaslužiti svoje pravo vođstva.

Nastavak na NC magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.