Tom Kruz u trileru po romanu Lija Čajlda

Izvor: TvojPortal.com, 11.Feb.2012, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tom Kruz u trileru po romanu Lija Čajlda

LOS ANDJELES, 17. jula 2011. (Beta) - Tom Kruz će igrati glavnu ulogu u trileru po romanu "One Shot" Lija Čajlda, objavljeno je na sajtu Dedlajn.
Kruz će igrati Džeka Ričera, bivšeg policajca opsednutog snajperistom osumnjičenim za pet nepovezanih ubistava. Za film "One Shot" se veruje da bi mogao da lansira seriju koja bi bila radjena po 14 Čajldovih romana čiji je glavni juna Džek Ričer.


Film će režirati i napisati Kristofer Makvori, sa kojim je holivudski >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << glumac saradjivao na ostvarenjima "The Monster of Florence" i "Operacija Valkira" za koje je Makvori pisao scenarije. Makvori je dobio Oskara za scenario za "Dežurne krivce" a napisao je i "Turistu", "Nemoguću misiju" i "Volverin".

Nastavak na TvojPortal.com...






Povezane vesti

Ben Stiler režira Tajni život Voltera Mitija

Izvor: TvojPortal.com, 11.Feb.2012

LOS ANDJELES, 20. jula 2011. (Beta) - Glumac Ben Stiler režiraće film "Tajni život Voltera Mitija" u kojem će igrati glavnu ulogu, preneo je dnevnik Varajeti.. Radiće se o novoj verziji komedije iz 1947. u kojoj je igrao Deni Kej i koja je bila snimljena po kratkoj priči Džejmsa Terbera.. . . U...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.