Tim Barton planira 3D rimejk Porodice Adams

Izvor: S media, 20.Mar.2010, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tim Barton planira 3D rimejk "Porodice Adams"

Tim Barton planira još jedna rimejk, ovoga puta filmskog klasika o porodici Adams.

Nakon što je njegova animirana 3D verzija "Alise u zemlji čuda" doživela svetski uspeh, reditelj je najavio kako planira napraviti i animiranu 3D verziju kultnog filma o čudnoj porodici Adams koja se poslednji put na velikom platnu pojavila davne 1993. godine.

Nagađa se kako bi producent filma mogao biti šef "Illumination Entertainmenta" Kris Meledandri, a Barton veruje kako će film postići >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << uspeh animiranih filmova "The Nightmare Before Christmas" i "Corpse Bride."

Barton se rodio u Burbanku, a celo je detinjstvo i mladost proveo gledajući stare horore, čitajući Edgara Alana Poa i crtajući. 1980. je dobio stipendiju za Diznijev umetnički institut u Kaliforniji. Te su godine bile neproduktivne za Dizni, a Barton se osećao kao da tamo ne pripada. Kasnije je objasnio da baš i nije mogao crtati slatke njuškice, a što se Diznija tiče, oni nisu prepoznali ni jednu njegovu ideju. Prekinuo je saradnju s njima i počeo raditi malo drugačije "crtaće". Izvor: Index.hr

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.