Televizijski film o Vitni Hjuston (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Dec.2014, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Televizijski film o Vitni Hjuston (VIDEO)

Američka televizijska mreža Lajf Tajm prikazaće u januaru televizijski film o poznatoj američkoj pevačici Vitni Hjuston preminuloj 2012. godine.

Glumica i rediteljka Andžela Baset (56), koja je 1993. godine na filmu igrala pevačicu Tinu Tarner, snimala je film o muzičkoj i glumačkoj karijeri Vitni Hjuston, kao i o njenom haotičnom odnosu s Bobijem Braunom i zavisnosti od droge i lekova.

Američku pevačicu će igrati malo poznata glumica Jaja DaKosta, dok će >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << čuvene pesme Vitni Hjuston u filmu izvoditi Debora Koks.

U filmu će se čuti najpoznatije pesme - "The Greatest Love of All", "I'm Your Baby Tonight", "I'm Every Woman" i hit "I Will Always Love You".

Film "Vitni" biće prikazan 17. januara na Lajf Tajmu koji je ove godine snimio film o holivudskoj divi Elizabet Tejlor s Lindsi Lohan u glavnoj ulozi.

Vitni Hjuston (49) je pronađena mrtva u kadi jedne hotelske sobe. Njena smrt je okarakterisana kao nesrećan slučaj davljenja, a navedeno je da su joj doprineli srčano oboljenje i kokain.

Pevačica je izdala 15 studijskih albuma a prema Ginisovih knjizi rekorda bila je ženski vokal s najviše nagrade, među kojima dve nagrade Emi, šest Gremija i 30 nagrada Bilbord mjuzika (Bilboard Music Award).

Prodala je više od 200 miliona albuma i singlova širom sveta i igrala u filmovima "Telohranitelj" s Kevinom Kostnerom i ostvarenju "Sveštenikova supruga".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Omaž velikoj umetnici: Prvi trejler za film o Vitni Hjuston

Izvor: Svet, 07.Dec.2014

Američka televizijska mreža Lajf Tajm prikazaće u januaru televizijski film o poznatoj američkoj pevačici Vitni Hjuston preminuloj 2012. godine, prenose danas američki mediji.. Glumica i rediteljka Andžela Baset (56), koja je 1993. godine na filmu igrala pevačicu Tinu Tarner, snimala je film...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.