Švarceneger ponovo na filmu?

Izvor: S media, 12.Jul.2011, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švarceneger ponovo na filmu?

Dva meseca nakon skandala kojim je razorio brak s Marijom Šrajver, Arnold Švarceneger opet snima film!

Bivša holivudska zvezda i političar Arnold Švarceneger, nakon skandala i razvoda od supruge Marije Šrajver, vraća se u svet filma i od septembra snima vestern "The Last Stand"!

- To će biti staromodni vestern posebno prilagođen za 63-godišnjeg frajera koji mora doneti moralnu odluku. Uvek nam je trebala jaka figura i ikona za takvu ulogu, izjavio je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << neimenovani direktor studija, a prenosi Tportal.

Predstavnici zvezde "Terminatora" odbili su da komentarišu vest, kao i portparol "Lionsgate" studija koji producira film.

Švarcenegerova žena ne može bez njega?

Arnoldova bivša žena piše knjigu o razvodu?

Švarcenegerovoj ženi pola imovine

Švarceneger je u maju izjavio da prekida pregovore o novom nastavku "Terminatora", kao i sve ostale holivudske projekte dok ne reši osobne probleme nakon što se saznalo da je otac 13-godišnjeg deteta domaćice koja je radila u njegovoj porodici. Supruga bivšeg guvernera Kalifornije podnela je zahtev za razvod nakon 25 godina braka u kojem imaju četvero dece.

Film "The Last Stand" pretpostavlja se da će biti premijerno prikazan 2012. godine.

Pre skandala koji je izašao u javnost pre dva meseca, Švarceneger je radio na filmu "Cry Macho" koji je nakon skandala stopiran.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.