Srđan Golubović nagrađe na Sandensu

Izvor: Mondo, 27.Jan.2013, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srđan Golubović nagrađe na Sandensu

Film "Krugovi" reditelja Srđana Golubovića je premijerno prikazan na Sandens festivalu u SAD i odmah dobio nagradu.

Dok je "prašinu" u svetskim medijima podigao film o Stivu Džobsu koji je takođe premijerno prikazan na Sandens festivalu, naš reditelj je dobio specijalnu nagradu žirija za ostvarenje o posledicama jednog herojskog čina i o ljudima koji pokušavaju da izađu iz začaranog kruga dogadaja koji im je obeležio život.

Producentkinja Jelena Mitrović >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je pre odlaska na ovaj prestižni festival istakla da je ponosna što su "Krugovi" prvi fim iz jugoistočne Evrope koji je ikada ušao na Sandens.

Glumačku ekipu filma predvode Vuk Kostić, Nebojša Glogovac, Aleksandar Berček, Leon Lučev, Hristina Popović, Nikola Rakočević i Boris Isaković, a film će u Srbiji premijerno biti prikazan 23. februara na FEST-u.



Goluboviću je nagrada uručena na svečanoti održanoj u subotu uveče, a listu svih dobitnika možete da pogledate OVDE.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Srđan Golubović nagrađen na Sandensu

Izvor: Mondo, 27.Jan.2013

Film "Krugovi" reditelja Srđana Golubovića je premijerno prikazan na Sandens festivalu u SAD i odmah dobio nagradu...Dok je "prašinu" u svetskim medijima podigao film o Stivu Džobsu koji je takođe premijerno prikazan na Sandens festivalu, naš reditelj je dobio specijalnu nagradu žirija za ostvarenje...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.