Spilbergov studio priprema prvi hibridni film

Izvor: NaDlanu.com, 25.Jul.2012, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spilbergov studio priprema prvi hibridni film

Studio "DreamWorks Animation" otkrio je prve detalje o svom prvom hibridnom animiranom filmu "Ja i moja senka" koji u svetske bioskope stiže 14. marta 2014. Saznaj šta je to hibridni animirani film!

Kada su nedavno pitali kreativnog direktora studija "DreamWorks Animation" - Bila Damaškea o tradicionalnoj animaciji u kojoj kreativci svoje junake crtaju rukom, on je uverio sve da nade za opstanak ove vrste umetnosti u velikim produkcijama i dalje ima. Dokaz za to je novi projekat njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << studija - film "Ja i moja senka" (Me and My Shadow) koji je prvo delo nove hibridne animacije koju je Damaške objasnio ovako: - Film "Ja i moja senka", koji u bioskope stiže na proleće 2014, kombinacija je kompjuterski generisane animacije i tradicionalnog animiranja rukom. Nije bilo razloga zašto ne bismo tako ispričali ovu priču o tome šta bi se desilo kada bi senka, koja te prati svuda tokom celog života, odjednom ustala i preuzela vlast. Senke će biti nacrtane rukom, a ostali junaci će biti kompjuterski generisani. Postoji razlog da ovo baš tako radimo, jer će biti kreativno i interesantnije. U filmu o Stenu, senci koja sanja uzbudljiviji život nego što vodi njegov "ljudski partner" Stenli Grab, glasove će glavnim junacima pozajmiti Džoš Gad, Bil Hejder i Kejt Hadson. Očekujemo da će Sten dati Stenliju neophodnu snagu da živi svoj život punim plućima, a da ćemo mi potpuno uživati u hibridnoj vrsti animacije koja "miri" klasiku i moderno. Upoznaj Stena i Stenlija u prvom tizer posteru animiranog filma "Ja i moja senka"

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.