Specijalna MONDO projekcija Hobita!

Izvor: Mondo, 04.Dec.2012, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Specijalna MONDO projekcija "Hobita"!

MONDO i Tuck organizuju 13. decembra u 17:20 časova u bioskopu Cineplexx specijalnu projekciju filma "Hobit: Neočekivano putovanje 3D". Pratite nas na društvenim mrežama, očekuju vas i pokloni.

Jedan od najočekivanijih filmova ove godine "Hobit: Neočekivano putovanje 3D" prvi je od tri filma čuvene priče o Hobitima, nastalim po knjizi Džona Ronalda Ruela Tolkina. Verujemo da ima dosta onih koji s nestrpljenjem čekaju 13. decembar, kada će ova epska fantazija početi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da se emituje u srpskim bioskopima. Upravo tog utorka MONDO će u bioskopu Cineplexx (Jurija Gagarina 16-16A, Beograd) upriličiti specijalnu projekciju ovog film za 100 čitalaca našeg portala, a svako od njih će na poklon dobiti jedinstvene 3D Hobit naočare.

Pratite nas na Facebooku i Twitteru u ponedeljak 12. decembra i saznaćete načine kako možete da osvojite besplatne ulaznice za ovu projekciju.

Radnja filma smeštena je u Srednju zemlju, šezdeset godina pre “Gospodara prstenova”. Bilbo kreće u uzbudljiv poduhvat, da povrati izgubljeno kraljevstvo Patuljaka, Erebor, iz kandži strašnog zmaja Šmauga. Uz čarobnjaka, Gandalfa Sivog, pridružuje se družini od trinaest Patuljaka, predvođenih legendarnim ratnikom, Torinom Hrastoštitom. Put će ih odvesti u Divljinu, kroz opustošene zemlje koje su razorili Goblini i Orci.

Uloge tumače: Martin Frimen, Benedikt Kamberbeč, Ilajdža Vud, Ian MekKelan, Ričard Armitaž...

"Hobit: Neočekivano putovanje" uvodi nas u "Hobit: Šmaugova pustošenja", a kraj avanture biće obeležen filmom "Hobit: Tamo i ponovo nazad".

Svi filmovi ove trilogije urađeni su u produkciji Warner Bros. Pictures, New Line Cinema, Metro-Goldwyn-Mayer Pictures, kao i New Line.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.