Snimak o kojem se priča! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 03.Mar.2019, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimak o kojem se priča! (VIDEO)

Oskarovac u reklami... "za novog Psiha!"

Rami Malek je obeležio prošlu i ovu godinu - uloga Fredija Merkjurija u filmu "Boemska rapsodija" donela mu je pregršt nagrada, među kojima su Zlatni globus i Oskar, ali i pažnje.

Internetom kruži snimak reklame koju je Rami snimio za "Mandarin Orijental" hotele, koja je inspirisala ljude na društvenim mrežama - da ga prozivaju.

Rami u reklami govori šta voli: "Fredija Merkjurija, Queen, mamu koja mu je uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 'čuvala leđa'...", ali tviteraši nisu slušali šta priča, već kako priča.



Izvor: YouTube/Mandarin Oriental

"Ovo izgleda kao audicija za rimejk 'Psiha", napisao je jedan tviteraš, dok ga je drugi nazvao "prikrivenim serijskim ubicom". Ima onih koji su u njemu prepoznali novog Džokera, ali i novog Bond zlikovca:

LEAKED Bond 25 scene between Daniel Craig's Bond and Rami Malek's New Villain Character pic.twitter.com/2rOjDuMphC

— arch (@vzarchie) March 1, 2019

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.