Skarlet Johanson je potpuni psiho

Izvor: NaDlanu.com, 08.Nov.2012, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skarlet Johanson je potpuni psiho

Jedna od najprivlačnijh žena današnjice - glumica Skarlet Johanson je od malena znala da flertuje, ali i uživala u romansi. Danas, ona ima glumačke snage da s novim žarom oživi kultnu scenu tuširanja iz filma "Psiho".

Popularna glumica Skarlet Johanson (28), koja će sigurno svima privući pažnju kao Dženet Li u biografskom filmu "Hičkok" (Hitchcock), progovorila je bez ustezanja za novi broj magazina "V".Pored ostalog, lepa Skarlet, svesna koliki je izazov, ali i čast ući >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << u "cipele" zvezde Hičkokovog filma "Psiho", kaže i da "moraš biti hrabra, ući u tuš i suočiti se sa Entonijem Hopkinsom kao Hičkokom koji ti gura dugački nož u lice".Seksipil je nešto što većina najpre povezuje sa Skarlet, a o tome ona priča bez ustezanja:- Mislim da su sve devojčice svesne svoje seksualne privlačnosti, možda čak i najviše u pubertetu. Sećam se da sam u tim godina mnogo flertovala. Volela sam momke. Inspirisali su me filmovi koje sam gledala kao devojčica. Obožavala sam Džudi Garland i mjuzikle i imala tu ideju o romansi, o devojci iz snova koja sreće momka iz snova...Skarlet trenutno radi i živi u Parizu u čemu apsolutno uživa. A i potpuno blista na naslovnici magazina "V" (foto u nastavku).

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.