Selekcije koje ne smete propustiti

Izvor: Filmske.com, 17.Jun.2011, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selekcije koje ne smete propustiti

Predstavljamo Vam neke od najatraktivnijih festivalskih selekcija i filmova koje ćete imati priliku da pogledate sledeće nedelje.

Cinema City festival je ove godine otvorio dodatan programski prostor za afirmaciju mladih filmskih autora. Kroz nekoliko temtskih selekcija, publika festivala imaće priliku da se upozna sa radom novih stvaralaca na filmskoj sceni.
U okviru selekcije Fokus: Austrija, koju podržava Austrijska razvojna saradnja, Cinema City će prikazati odlična ostvarenja mladih filmskih autora iz Austrije, koja su sa velikim uspehom predstavljena na značajnim svetskim festivalima.

Nastavak na Filmske.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Filmske.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Filmske.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.