Recikliranje bivših momaka 1. deo

Izvor: NaDlanu.com, 19.Sep.2011, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Recikliranje bivših momaka 1. deo

Zvezda filma "Svi moji bivši" savetuje vas kako da pomognete životnoj sredini, a bogami i sebi! Sjajan video klip sa duhovitom Anom Faris, koji morate da pogledate!

U viralnom videu koji je objavljen povodom pretpremijere komedije "Svi moji bivši", 27. septembra u Sava centru, poznata komičarka i zvezda filma Ana Faris savetuje vas kako da izađete na kraj sa nestašicom momaka.Savet je jednostavan – momci su, kao i sve ostalo na planeti, ograničen resurs. Zato ih je korisno reciklirati >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << i proveriti da li neki od bivših nije napredovao dovoljno da nas zainteresuje u ovom trenutku života.U komediji "Svi moji bivši" Ali (Ana Faris) smatra da je moguće da se pravi muškarac za nju krije među njenih bivših 19 momaka, i da joj je nekako promakao. Zato počinje potragu za savršenim među svojim bivšim. Potraga postaje mnogo uzbudljivija kada joj se u njoj pridruži komšija Kolin (Kris Evans), kome je Alina pomoć potrebna za potpuno druge svrhe – on samo želi da izbegne svoje bivše devojke.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

"Svi moji bivši" pretpremijerno u Sava centru 27. septembra

Izvor: Kontra magazin, 20.Sep.2011, 13:42

Prosečan broj partnerki za muškarce na globalnom nivou je 15, a za žene 7. Najveći procenat žena koje su imale više od 20 partnera nikada se ne udaju. Ove brojke muče Ali Darling (Ana Faris) u filmu "Svi moji bivši" Da li nam veliki broj partnera povećava ili smanjuje šanse da upoznamo onog...

Nastavak na Kontra magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.