Prvi zvaničan poster za film Mapetovci

Izvor: S media, 12.Jul.2011, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi zvaničan poster za film "Mapetovci"

I mlađi i stariji su u iščekivanju novog filma o čuvenim "Mapetovcima" čija se premijera očekuje 23. novembru.

U iščekivanju filma o legendarnim "Mapetovcima" čija je premijera zakazana za 23. novembar u Americi, fanovi pokušavaju da saznaju što više detalja o svojim omiljenim junacima. Na opšte oduševljenje, pojavio se i zvaničan poster.

Marketing tim filma "Mapetovci" zaista izvanredno radi svoj posao, jer su napravili čitavu pompu dok ne dođe >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << do ekranizacije nekada omiljenih crtanih i "lutkarskih" junaka, prenosi Blic.

"Mis Pigi" postaje urednica "Voga"!

Bijonse glumi u filmu Klinta Istvuda

Leonardo DiKaprio na moru sa majkom

Interesantno je da ćemo prvi put biti u prilici da vidimo cela tela nekih junaka, koji su do sada bili prikazivani samo do pola, bez nogu.

Takođe, u brojnim kameo ulogama pojavljivaće se zvezde poput Rikija Džervajsa, Krisa Kupera Alana Arkina i Bili Kristala.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.