Premijera Samo ga dovedi 21.jula

Izvor: Filmske.com, 19.Jul.2010, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera "Samo ga dovedi" 21.jula

Premijera urnebesne komedije "Samo ga dovedi" (Get Him To The Greek) biće održana u sredu, 21. jula u 21h, u bioskopu Kolosej.
Već narednog dana, ovaj film ući će na redovne repertoare bioskopa Kolosej, Ster Cinemas i Roda.

 "Samo ga dovedi" (Get Him To The Greek) ponovo ujedinjuje Džonu Hila i Rasela Brenda sa rediteljem filma “Preboleti Saru Maršal” Nikolasom Stolerom u priči o stažisti u izdavačkoj kući koji ima dva dana da dovuče rok legendu u Holivud na povratnički koncert.

Nastavak na Filmske.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Samo ga dovedi u bioskopima

Izvor: Popboks, 19.Jul.2010

U sredu, 21. jula, u bioskopu Kolosej, premijerno će biti prikazana komedija Samo ga dovedi. Film reditelja Nicholasa Stollera (Preboleti Saru Maršal), u kojem glavne uloge igraju Jonah Hill, Russel Brand i Rose Byrne govori o stažisti u izdavačkoj kući koji ima dva dana da dovede britansku rok...

Nastavak na Popboks...

Vodimo vas na premijeru - "Samo ga dovedi"

Izvor: Mondo, 19.Jul.2010

MONDO i Taramount poklanjaju vam tri puta po dve karte za premijeru filma u sredu, 21. jula u bioskopu Kolosej od 21 h.

Nastavak na Mondo...

Premijera filma "Samo ga dovedi" u Koloseju

Izvor: Filmoskop.com, 20.Jul.2010, 15:29

Premijera nove komedije "SAMO GA DOVEDI" (GET HIM TO THE GREEK) bići održana u sredu, 21. jula u 21h, u bioskopu Kolosej.Već narednog dana, ovaj film ulazi na redovne repertoare bioskopa Kolosej, Ster Cinemas i Roda.„SAMO GA DOVEDI“ ponovo ujedinjuje D.. [detaljnije]

Nastavak na Filmoskop.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Filmske.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Filmske.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.