Povratak u ring

Izvor: NaDlanu.com, 30.Jan.2014, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak u ring

U ovom filmu naslovne uloge ostvarili su majstori "borilačkih" filmova zlatnog doba Holivuda, Silvester Stalone i Robert De Niro. Na koji način se dva bokserska heroja dvadesteog veka snalaze u surovim uslovima dvadeset i prvog, i na koji način će se stari rivali ponovo sukobiti, saznajte u ovom ostvarenju.

Film je pun svojevrsnog "sportskog" humora, ali i prave fizičke i unutrašnje borbe ova dva lika koji pre nego što pobede jedan drugog treba da pobede sebe.Priča filma prati >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << dva penzionisana boksera, inače nekadašnja najveća rivala, koji na finalni duel čekaju već čitavih trideset godina. Međutim, vreme je prošlo, a pred dvojicom bokserskih veterana je još jedan veliki izazov, a to je da prežive pripreme za ovu odlučujuću borbu. Vrhunsku filmsku zabavu garantuje sjajna ekipa koja je realizovala "Povratak u Ring". A De Niro i Stalone su već učestvovali u dva vrlo uspešna "bokserska filma" (Stalone u kultnom serijalu "Roki", a De Niro u filmu "Raging Bull"), dok režiju potpisuje Piter Sigal, reditelj filmova iz serijala "Goli Pištolj" i "Ludi Profesor" (Nutty Professor II: The Klumps).Sam rad na filmu za ove dve glumačke legende bio je više nego zahtevan. De Niro i Stalone bili su podvgnuti drastičnim fizičkim treninzima kako bi se vratili u formu i izneli uloge Henrija Šarpa (Stalone) i Bili "The Kid" Mek Donena (De Niro). Pored fizičkog ustrojstva koje su morali podneti, ova dva glumca podvrgla su se i surovim dijetama kako bi najrealnije dočarali ulogu bivših boksera koji se tokom filma moraju vratiti u formu.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.