Oživljavaju glumca u sledećem delu?!

Izvor: Mondo, 19.Avg.2018, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Oživljavaju" glumca u sledećem delu?!

Da, znamo i mi, čovek je mrtav, ali ovo je plan njegove porodice!

Mlađa braća Pola Vokera izrazila su želju da se njegov lik iz serijala "Paklene ulice" vrati u narednom filmu.

Voker je poginuo pre pet godina, na pola snimanja sedmog filma, pa su Kejleb i Kodi Voker "uskočili" umesto pokojnog brata i dosnimili scene, na koje je kasnije "nalepljeno" njegovo lice.

Ovo niste znali o Polu Vokeru!

Sada su braća za Asošijeted pres rekla da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ne isključuju mogućnost da se Brajan opet pojavi na taj način u nekom od narednih filmova.

"Nadam se da ćemo moći to da uradimo, jer bi značilo i nama, i fanovima da ga vidimo još koji put. Možda da se samo pojavi u jednoj sceni i spase sve! To je naš san," rekli su Kejleb i Kodi Voker.

Deveti deo "Paklenih ulica" stiže u bioskope 2020, a do tada ćemo gledati i spin-of sa Hobsom iz serijala, kojeg igra Dvejn Džonson.

Do tada, pogledajte kako će ekipa ovog serijala pamtiti Pola!



Izvor: YouTube/Fast and Furious

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.