Ovako mlati King Kong! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 03.Mar.2017, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako "mlati" King Kong! (FOTO, VIDEO)

Pogledajte poslednji trejler za najnoviju priču u legendarnom "majmunu"

Pogledajte najnoviji i finalni trejler za film "Kong: Ostrvo lobanje" u kojem glavne uloge tumače Tom Hidlston, Semjuel L. Džekson, Džon Gudman i Bri Larson.

U pitanju je priča o poreklu King Konga (kako je Kong postao King), koja prati kapetana Džejmsa Konrada (Hidlston) koji odlazi na misteriozno Ostrvo Lobanje zbog lične misije, ali otkriva nešto mnogo gore...

Verovatno je dobra >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pretpostavka da se neće mnogo od ove grupe izvući u jednom komadu.

LUDILO: Novi King Kong (FOTO, VIDEO)

Radnja filma "King Kong: Ostrvo Lobanje" je smeštena u sedamdesete godine 20. veka, a moći će da se gleda u bioskopima od 10. marta.

Pogledajte uzbudljivi trejler!



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.