Novi šerif u gradu - Arnold Švarceneger!

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jul.2011, 01:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi šerif u gradu - Arnold Švarceneger!

Arnold Švarceneger (64) se vraća na film u modernom vesternu pod nazivom "The Last Stand" koji će režirati korejski sineasta Kim Dži-vun, objavljeno je na sajtovima koji prate filmsku industriju.

Bivši guverner Kalifornije bio je odložio povratak filmu kad je u maju prvi put obnarodovana vest da ima vanbračno dete sa ženom koja je nekada radila za njegovu porodicu.

Sada je, međutim, junak akcionih filmova prihvatio projekat Lajonsgejta, potvrdio je njegov predstavnik. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << "The Last Stand" će biti filmski debi u SAD za režisera iz Južne Koreje koji je novi projekat opisao kao kombinaciju filmova "Umri muški" i "Tačno u podne".

To je priča o ostarelom šerifu (Švarceneger) u malom pograničnom gradu, koji mora da odluči koliko je voljan da rizikuje život da grad spase od narko bosa koji je pobegao iz sudnice.

Kim Dži-vun je svoju ljubav prema vesternu pokazao filmom "The Good, the Bad, the Weird", koji je bio veliki hit u Južnoj Koreji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.