Nisam mučila decu, lažu!

Izvor: Mondo, 31.Jul.2017, 07:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nisam mučila decu, lažu!

Oglasila se oskarovka povodom priče o surovom "biranju" dece za novi film.

"Veniti fer" objavio je intervju sa Anđelinom Džoli, i u okviru njega priču o traženju malih glumaca za film "Prvo su mi ubili oca" po sirotištima. Taj magazin naveo je da je oskarovka, kako bi odabrala prirodno talentovanu decu, išla i nudila im novac a zatim ga otimala da bi videla njihovu reakciju.

Anđelina se oglasila saopštenjem i demantovala pisanje tog magazina.

"Svaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mera je preduzeta kako bi deca bila zaštićena, i kako bi se prijatno osećala. Tu su bili roditelji, staratelji i partneri iz nevladinih organizacija, kao i lekari kako bi se izbegla bilo kakva neprijatnost," napisala je ona.

"Veoma sam uznemirena što je 'Veniti fer' netačno preneo da smo decu tražili po sirotištima i nudili im novac, jer nije u pitanju istinit događaj. Deci smo nudili novac na audiciji, u okviru testa improvizacije, zato što takva scena postoji u filmu i zaista se dogodila dečaku na čijoj je priči film zasnovan," nastavila je Anđelina.

"Sama ideja da bismo deci nudili novac, a onda im ga oduzimali, je duboko uznemirujuća. Ja bih prva bila užasnuta da sam čula da je bilo ko to radio," zaključila je Anđelina, specijalna izaslanica Ujedinjenih nacija za izbeglice.

Ovo je njen novi film, koji govori o detetu uhvaćenom u vihor rata u Kambodži.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Anđelina Džoli uznemirena: Nije istina da smo za potrebe novog filma mučili decu, lažu

Izvor: Story, 31.Jul.2017

Bivša supruga Breda Pita, Anđelina Džoli, našla se ovih dana u centru skandala za koji tvrdi da je namešten i da nema veze sa istinom. Naime, glumica je dala intervju za magazin“Veniti fer” u kojem je, između ostalog, pričala kako tragaju za mladim glumcima za film “Prvo su mi ubili oca”....

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.