Niko ne zna ko mi je mama... (VIDEO)

Izvor: Mondo, 14.Dec.2018, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Niko ne zna ko mi je mama..." (VIDEO)

Džon Snežni ume i da se našali!

U novom komičnoj snimku, zvezda serije "Igra prestola" Kit Harington, reklamirao je novi deo predstojećeg animiranog filma "How to Train Your Dragon: The Hidden World", a u skeču mu se pridružio blesavi zmaj Tutles (Toothless).

Kit daje glas Eretu u pomenutom crtaću, ali kroz skeč nismo mogli da shvatimo da li je na audiciju za taj film ili "Igru prestola", jer je napisano da aplicira za ulogu u "Neimenovanoj TV drami" u oblasti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << fantastike.

Zmaj nije hteo da sarađuje sa Kitom baš najbolje, jer izgleda da nisu svi zmajevi tako ozbiljni kao oni na koje je navikao u ulozi Džona Snežnog.

U jednom trenutku se glumac žali zmaju da je "prvo mrtav, pa onda nije", kao i da "niko ne zna ko je moja mama!"

SKANDAL u Vesterosu! (FOTO, VIDEO)

Pored Haringtona, u filmu će glasove davati i Kejt Blanšet, Džerard Batler, Džona Hil, Amerika Ferera, Kreg Ferguson i Kristen Vig, a gledaćemo ga u bioskopima od 1. februara.

Kakav je to šok bio!

Uživajte:



Izvor: YouTube/DreamWorksTV

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.