Milioni dolara i latice - princ Akim PONOVO u Americi!

Izvor: Mondo, 25.Avg.2019, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milioni dolara i latice - princ Akim PONOVO u Americi!

Počelo snimanje filma "Povratak u Ameriku 2"

Tri decenije od bioskopskog hita, stiže nastavak kraljevske sage iz daleke Zamunde!

Edi Marfi i Arsenio Hol su se vratili.

Trideset godina od snimanje filma "Dolazak u Ameriku", priči o princu Zamunde koji dolazi u Kvins kako bi našao svoju kraljicu, Akim i Semi su uslikani na setu u Džordžiji!

MONDOPop: Kultne komedije - TOP 10!

Tu su i Lesli Džons i Trejsi Morgan da ispričaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << priču o kultnim junacima, kojima lepotice bacaju latice ruža pod noge kada koračaju...

Marfi je uslikan na setu u "kraljevskoj odeći" iz originala, a Arsenio Hol je uslikan u kostimu sveštenika Brauna, koji je svojevremeno, posle propovedi, predstavio bend Seksualna čokolada. Podsetite se i uživajte dok nam ne stigne nastavak filma!



Izvor: YouTube/Russell Peterson

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.