MONDO TV: Tenerife za uživanje? Ma neeee!

Izvor: Mondo, 04.Apr.2013, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONDO TV: Tenerife za uživanje? Ma neeee!

Glumci iz "Montevidea" otkrivaju kako su se proveli na egzotičnoj lokaciji, i šta da očekujemo od drugog dela filma.

Glumci iz multimedijalnog projekta "Montevideo, Bog te video" Uroš Jovčić i Nenad Heraković su se podsetili kako su se provodili na snimanju i otkrili nam šta da očekujemo u nastavku.

Drugi film o učešću naše fudbalske reprezentacije na Prvom svetskom prvenstvu u Montevideu i osvajanju trećeg mesta, u režiji Dragana Bjelogrlića, rađenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u produkciji "Intermedia Network" nosiće naziv "Montevideo, vidimo se!".

Putovanje fudbalske reprezentacije od Beograda do Montevidea, opisano je u TV seriji "Na putu za Montevideo", a pokušali smo da saznamo šta se dešava kada naša ekipa napokon stigne u Urugvaj.

“Ne smem mnogo toga da vam otkrijem, ali sigurno mogu da vam kažem da će biti dosta iznenađenja. Finalne pripreme za završetak filma su u toku, još malo imamo dosnimavanja. Moje skromno mišljenje je da jako lepo izgleda”, izjavio je Uroš Jovčić za MONDO.

Zvezde "Montevidea" otkrile su nam i kako je bilo vratiti se u tridesete.

"Uvek je izazov igrati se sa nečim što je davno i nepoznato", izjavio je Nenad Heraković.

"Mislim da su tridesete bile mnogo mirnije nego danas, da su ljudi bili bliskiji, nije bilo Interneta, nije bilo televizora, živelo se sporije, ali se živelo za zemlju, za svoj kraj, komšija je bio najbolji prijatelj. Što se tiče muško-ženskih odnosa, ja mislim da je to ipak bilo malo suptilnije nego danas", rekao je Jovčić.

Ekipa je dva meseca provela snimajući na egzotičnim Tenerifima, a da li su stigli i malo da uživaju?

“Ne, samo smo radili", šali se Heraković, dok nam Jovčić otkriva istinu.

"Mi smo svi u glavi sebi rekli da idemo tamo da radimo, nećemo mnogo da se šalimo, da se provodimo, to je za nas posao, ali vi kada odete na Tenerife dva puta po mesec dana prosto je nemoguće ne uživati u predelima i u klimi i u svemu što može da ponudi", izjavio je Jovčić.

"Kad živite sa nekim dva meseca ili se pobijete, ili se zavolite, a nama je bilo stvarno prelepo, veliko iskustvo i ne bi mi uopšte bilo krivo kad bi ponovo otišao tamo da radim", dodao je Jovčić.

Premijera filma "Montevideo, vidimo se" zakazana je za septembar.

(MONDO, Marija Atanasković)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.