Kum 2 nije trebalo da bude snimljen nikad

Izvor: Vesti-online.com, 24.Nov.2011, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"'Kum 2' nije trebalo da bude snimljen nikad"

Iako ga zovu najboljim nastavkom svih vremena, 'Kum 2' za njegovog autora nije trebao da postoji.

Legendarni Fransis Ford Kopola se prvi put nakon 1972. godine, kada je režirao nastavak klasika "Kum", u neku ruku odrekao tog hvaljenog filma, izjavivši da nikada nije trebao da ga snimi.

"Svakakvi čudni ljudi vole taj film", odgovorio je Kopola kada su pitali šta misli o tome da je Sadam Husein bio veliki fan 'Kuma', a zatim je na pitanje o tome planira li možda da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << snimi četvrti nastavak, izjavio:

"Trebalo je da snimim samo jedan."

Uprkos tome, "Kum 2" je i dalje jedan od najhvaljenijih i najpopularnijih filmova svih vremena. Osvojio je šest Oskara, uključujući one za najbolji film i najbolju režiju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.