Kultni par ponovo đuska! (FOTO)

Izvor: Mondo, 19.Avg.2018, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kultni par ponovo "đuska"! (FOTO)

Pogledajte kako danas izgledaju zajedno Deni i Sendi.

Nema osobe koja nije pogledala "Briljantin" i zavolela urnebesne tinejdžere podeljene na frajere i "čistunce", videla varnice između Denija Zuka i Sendi i pevušila uz sada već kultne pesme...

Film je ove godine proslavio 40 godina od kako je izašao u bioskope, a sada je Američka akademija filmske umetnosti i nauke organizovala i proslavu 40. rođendana kultnog mjuzikla.

Zahvaljujući tome, imamo priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da ponovo vidimo zajedno Denija i Sendi, odnosno, Džona Travoltu i Oliviju Njutn Džon koji su veselo pred kamerama i zaigrali!

BRILJANTIN: Objašnjena uvrnuta Internet teorija!

"Ideja da odaju počast našem filmu i da je on toliko značio za filmsku istoriju, tome ništa nije ravno", rekao je Travolta tom prilikom i dodao: 'Mislim da je ovo zaista dragocen trenutak'.

Zvezda "Briljantina" - NEPREPOZNATLJIVA!

Na proslavi rođendana filma pojavili su se i drugi glumci među kojima Didi Kon koji je glumio Frenčija, Beri Perl koji je tumačio Dudija i reditelj Randal Klejzer.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.