Ko je najseksi zombi na planeti?

Izvor: NaDlanu.com, 10.Jan.2012, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je najseksi zombi na planeti?

Posle prve fotke Nikolasa Holta u filmu "Warm Bodies", odgovor na ovo pitanje je lak. Nema više seksi živog mrtvaka od Nikolasa!

Dok pomama za vampirima i vukodlacima ne jenjava u Holivudu, čini se da će se nakon filma "Warm Bodies" zombiji vratiti na scenu čiji deo im s pravom pripada. Osim što će zombiji na kambeku moći da zahvale kul reditelju Džonatanu Levinu (reditelj filma "50/50" koji se našao u NaDlanu.com Top 15 najboljih filmova 2011. godine), veliki deo zasluge za >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << vraćanje seksipila ovom žanru pripašće NaDlanu.com favoritu - Nikolasu Holtu. FOTO GALERIJA: Nikolas Holt - Frajer budućnostiFilm "Warm Bodies" je adaptacija romana Isaka Mariona i čini se da će biti jedan izuzetno zabavan zombi film. U ovoj zombi ljubavnoj priči zvezda je Nikolas Holt (Sećate se dečaka iz filma "O dečaku"? E nije više dete...) koji igra zobija po imenu R koji se zaljubljuje u Džuli (Tereza Palmer) nakon što pojede mozak njenog dečka i upije sva njegova sećanja. Pred vama je prva zvanična fotografija Nikolasa Holta kao živog mrtvaka R. Deluje više nego super, zar ne? Zombi je sa praznim pogledom i bledom kožom, ali opet je nekako seksi. Svakako nije odvratan kakvi su zombiji obično. Film "Warm Bodies" u svetske bioskope stiže 10. avgusta. Požuri u Srbiju da nam "pojedeš mozak", dragi naš R!!!Saznajte detalje o filmu "Warm Bodies"!

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.