Kameron Dijaz napušta Holivud, ide na selo!

Izvor: Filmske.com, 27.Jul.2010, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kameron Dijaz napušta Holivud, ide na selo!

Kameron Dijaz, koja trenutno sa Tomom Kruzom promoviše film "Noć i dan", planira da se odseli iz Holivuda i dizajnirane svilene rukavice zameni gumenim farmerskim.

Glumica je za britanski "Telgraf" rekla da će se na najmanje godinu dana odseliti iz Holivuda na selo jer želi da se u potpunosti posveti farmerskom načinu života.

Nastavak na Filmske.com...






Povezane vesti

Kameron Dijaz napušta Holivud

Izvor: CrveniTepih.com, 27.Jul.2010

Glumica koja trenutno sa Tomom Kruzom promoviše film 'Knight and Day' planira da se odseli iz Holivuda i dizajnerske svilene rukavice zameni gumenim farmerskim. Kameron Dijaz (37) je za britanski 'Telegraf' (Telegraph) rekla da će se za najmanje godinu dana odseliti iz Holivuda na selo jer želi da...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Filmske.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Filmske.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.